85-річчя академіка НАН України О.І. Амоши - Землянкін, А.І.; Солдак, М.О. (Вісник економічної науки України, 2022)
4 серпня цього року виповнюється вісімдесят п’ять років видатному вченому-економісту, заслуженому діячу науки і техніки України, академіку НАН України Олександру Івановичу Амоші. О. І. Амоша є відомим вченим у галузі економіки промисловості і близько трьох десятиліть очолював Інститут економіки промисловості НАН України, який є визнаним у державі провідним методологічним та науково-організаційним центром з економіки та соціальної політики держави.