Коли оживає пам'ять — спалахує світло істини - Вознюк, С.; Філіпович, Є. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Рецензія на книгу Вергунов В.А. Професор Сльозкін Петро Родіонович (1862–1927). – К.: Аграрна наука, 2007. – 180 с.