Утилізація відходів очищення стічних вод, які містять мідь, в глазурях керамічних виробів - Гріненко, Ю.В.; Кочетов, Г.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Запропонована ресурсозберігаюча технологія використання осадів феритного очищення стічних вод, які містять сполуки міді, для виготовлення глазурей керамічних виробів.