Термінове майбутнє… Програма змін для України - Лобачев, В.І. (Вісник економічної науки України, 2023)
У даній статті наведені готові бізнес моделі та рішення для фундаментального реформування Держави Україна, імплементація якіх призведе до різкого росту рівня життя української нації. Програма змін містить пропозицію фундаментально перебудувати фінансову модель держави та пропонує нову «революційну» податкову модель, яка зробить Україну світовим податковим раєм. В контексті реформування правової моделі України програма містить пропозицію, реалізація якої технічно унеможливить прийняття Судом незаконного рішення, що різко підвищить стійкість правової системи держави та репутацію Українського Суду. Також, програма містить пропозиції нових бізнес-моделей для природних монополій, готовий для реалізації покроковий план дії щодо, нарешті, вирішення проблеми української митниці. Також описані рішення, які необхідно Уряду прийняти негайно. У статті повідомляється, що у перспективі автором готуються, та на стадії завершення знаходяться такі пропозиції: Реформа власності (встановлення ефективного власника). Реформа житлово-комунального господарства. Національний проект «20 DIGITAL». Реформа системи управління державою. Реформа – створення системи формування наступного покоління нації (одна з найважливіших)!