Гурток антропології та передісторії кабінету антропології ім. Ф. Вовка - Яненко, А.С. (Археологія, 2015)
З’ясовується персональний склад практикантів гуртка/семінару антропології та передісторії Кабінету антропології ім. Ф. Вовка, упорядковуються біографічні свідчення про учасників семінару, здійснюється огляд практичних і теоретичних досліджень, які проводили ці молоді вчені.