Етнокультурна ситуація на Західній Волині за доби ранньої бронзи - Бунятян, К.П. (Археологія, 2013)
За нинішньої культурно-хронологічної систематики джерел доби бронзи Західної Волині городоцько-здовбицька та стжижовська культури постають значною мірою синхронними. Водночас тут усе рельєфніше проступає ще один компонент — сліди культури Бабине.