Пам’яті Цигилик Володимира Миколайовича - Вакуленко, Л.В.; Петраускас, О.В. (Археологія, 2016)
На 80-му році пішов з життя відомий вчений, кандидат історичних наук Цигилик Володимир Миколайович, що стало для української археологічної науки важкою втратою.