Сучасні підходи до розробки інвестиційної стратегії підприємств - Відоменко, І.О.; Кривша, Є.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті наведено теоретико-методологічні та практичні рекомендації з формування інвестиційної стратегії, а саме: теоретичне узагальнення щодо принципів формування та реалізації інвестиційної стратегії, а також уточнена структура процесу формування інвестиційної стратегії.