Олена Федорівна Лагодовська — дослідниця доби енеоліту–бронзи - Тарасенко, І.Г. (Археологія, 2017)
Статтю присвячено дослідниці доби енеоліту–бронзи Олені Федоровні Лагодовській. На основі архівних матеріал розкривається її життєвий і науковий шлях.