Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України - Скопенко, Н.С.; Тюха, І.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва.