Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості - Левицька, І.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглянуто характеристики основних засобів, їх зношення та особливості відтворювальних процесів на підприємствах. Дана характеристика зношенню основних засобів.