Перспективні напрями діяльності підприємств молокопереробної галузі - Миронюк, Т.І. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті розглянуто стан, фактори впливу та подальший розвиток молокопереробних підприємств. Запропоновані перспективні напрями діяльності зазначених підприємств.