Пам’ятi Лева Самуїловича Клейна - Пустовалов, С.Ж. (Археологія, 2019)
Світова археологічна, антропологічна та історична науки зазнали важкої втрати. На 93 році життя 7 листопада 2019 р. в Санкт-Петербурзі помер Лев Самуїлович Клейн. Викладач Ленінградського — Петербургського университету, він читав лекції у Віденському, Західно-Берлінському, Копенгагенському, Даремському, Люблянському, Туркському, Вашингтонському університетах. В Мадриді, Кембриджі, Оксфорді, Стокгольмі Лев Самуїлович Клейн виступал з доповідями. У його науковому доробку понад 800 статей та більше 20 монографій з найрізноманітнішої гуманітарної проблематики.