Ліпний посуд із поховань скіфського часу Дніпро-Донецького Лісостепу - Пеляшенко, К.Ю. (Археологія, 2014)
Подано типологічну характеристику ліпного посуду з поховань скіфського часу Дніпро-Донецького Лісостепу та розподіл його в регіональних групах і за періодами.