Мегарони Неаполя скіфського - Зайцев, Ю.П. (Археологія, 1995)
У статті на підставі порівняльного аналізу робиться спроба визначення хронології, функціонального призначення, генезису і соціально-етнічної приналежності споруд мегаронного типу на Неаполі скіфському.