Трипільські поселення поблизу Немирова - Гусєв, С.О. (Археологія, 1995)
У публікації розглядаються матеріали трипільських поселень поблизу Немирова, досліджених С. С. Гамченком і М. І. Артамоновим, визначене їх місце в системі пам'яток розвинутого Трипілля на Побужжі.