О прямом методе Ляпунова для уравнений с дробными производными - Мартынюк, А.А. (Доповіді НАН України, 2010)
В роботi встановлено умови еквiстiйкостi, рiвномiрної стiйкостi та асимптотичної стiйкостi нульового розв’язку системи рiвнянь з дробовими похiдними. Результати отримано на основi прямого методу Ляпунова з використанням матричнозначної функцiї.