ІV науково-практична конференція з міжнародною участю «Циторедуктивна хірургія та гіпертермічна внутрішньочеревна хіміоперфузія у лікуванні дисемінованих форм інтраабдомінального раку» (Львів, 2011 р.) - Фецич, Т.Г.; Ярема, Р.Р. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2011)
25–26 лютого 2011 р. у м. Львові відбулася ІV науково-практична конференція з міжнародною участю «Циторедуктивна хірургія та гіпертермічна внутріш- ньочеревна хіміоперфузія у лікуванні дисемінованих форм інтраабдомінального раку», яка присвячена пам’яті проф. А.І. Гнатишака. На конференції, що організована кафедрою онкології та медичної радіології Львівського національного медичного університету (ЛНМУ) ім. Данила Галицького, були висвітлені питання щодо сучасних можливостей комбінованого лікування інтраперитонеально дисемінованих пухлин шлунково-кишкового тракту, яєчника, псевдоміксоми та мезотеліоми очеревини.