Стратифіковані пам'ятки палеоліту в околицях Галича - Ситник, О.С.; Богуцький, А.Б.; Кулаковська, Л.В. (Археологія, 1996)
Публікуються матеріали нових стратифікованих палеолітичних стоянок в районі м. Галича Івано-Франківської області.