Ефективність застосування нітрагіну і регуляторів росту рослин при вирощуванні сої - Леонова, Н.О.; Титова, Л.В.; Танцюренко, О.В.; Антипчук, А.Ф.; Іутинська, Г.О. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2007)
Бактеризація сої високоефективним виробничим штамом Bradyrhizobium japonicum 71т (УКМ В-6035) сприяє формуванню активного нодуляційного апарату, збільшенню збору протеїну за рахунок підвищення рівня активності азотфіксації. Застосування регуляторів росту рослин сумісно з нітрагіном потребує урахування сортових особливостей макросимбіонта і специфіки дії цих препаратів.