Поселення доби міді — раннього заліза поблизу сс. Плисків та Чернявка Вінницької області - Радієвська, Т.М. (Археологія, 1989)
У публікації розглядаються археологічні матеріали, здобуті експедицією Бердичівського соціально-краєзнавчого музею в 1927—28 рр. на околицях сіл Плисків і Чернявка Вінницької області, де було виявлено кілька різночасових поселень епохи міді — раннього заліза.