Ідентифікація інвестиційного партнерства держави та бізнесу - Циганкова, М.О. (Економіка і прогнозування, 2006)
Розглянуто та охарактеризовано поняття інвестиційного партнерства держави та бізнесу. На основі іноземного досвіду проаналізовано його роль в умовах обмеженості бюджетних коштів і необхідності залучення додаткових інвестицій для ефективної реалізації суспільновагомих проектів у всіх сферах економіки та забезпечення стабільного економічного розвитку. Дослідження зроблено на основі статистичних і фактичних даних Світового банку та інших міжнародних фінансових організацій.