Дослідження пам’яток культури лінійно-стрічкової кераміки на Волині - Пясецький, В.К.; Охріменко, Г.В. (Археологія, 1990)
Публікацію присвячено охоронним дослідженням вперше відкритого на території нашої країни поселення: старшої лінійно-стрічкової кераміки в м. Рівне та двом поселенням на Волині, що відносяться до нотного етапу розвитку КЛСК.