Поселення скіфського часу на території м. Тараща - Бессонова, С.С.; Романюк, В.В. (Археологія, 2004)
Публікуються знахідки скіфського часу на території м. Тараща Київської області, які дають підставу припустити існування тут великого поселення кінця VII—початку VI ст. до н. е., можливо, укріпленого.