Кургани біля с. Ольгине (скіфські поховання) - Бессонова, С.С.; Ковальов, М.В.; Кубишев, А.І. (Археологія, 2005)
У публікації введено до наукового обігу матеріали з розкопок скіфських курганних поховань IV ст. до н. е. біля с. Ольгине Горностаївського р-ну Херсонської обл., які знаходилися поблизу відомого Братолюбівського кургану