Вдосконалення взаємодії малих і крупних підприємств в промисловості - Ісаченко, Д.А. (Економічні інновації, 2009)
Розглянуто передумови економічної взаємодії малих і крупних підприємств, формування їх економічного симбіозу. Запропоновано підхід до оцінки синергетичного ефекту взаємодії суб’єктів такого симбіозу.