Енеолітичний комплекс із с. Хрінники Демидівського району на Рівненщині - Козак, Д.Н. (Археологія, 2002)
У статті вперше повно публікується унікальний рисунок рала, виявлений в одній із споруд енеолітичного часу на березі Хрінницького водоймища в Рівненській області на Демидівщині.