Кераміка з околиць городища біля с. Орлівка - Ярошевич, Ю.І. (Археологія, 2002)
У статті розглянуто різночасові археологічні матеріали з пам’яток поблизу городища біля с. Орлівка (Ренійський р-н Одеської обл.).