Населені пункти на шляху з Чернігова до Білої Вежі й Тмуторокані - Приймак, В.В.; Поряднева, В.О. (Археологія, 2002)
У статті наведено додаткові аргументи для ототожнення городища та селища на струмку Торговиця (права притока р. Ромен у верхів’ї) з літописним Глеблем.