Пам’яті Григорія Павловича Станкевича (1954–2021) – українського педагога, талановитого краєзнавця (Сiверянський літопис, 2024)
Цьогоріч у жовтні Григорію Павловичу мало би виповнитися 70 років, проте його життєвий шлях обірвався через хворобу.