Ювілей дослідника Лемківщини - Данилюк, А. (Народна творчість та етнографія, 1998)
Івана Красовського добре знають в Україні та поза її межами всі, хто цікавиться Українськими Карпатами, їх історією і культурою. Він відомий як завзятий дослідник Лемківщини, зокрема її етнографії та історичного минулого, активний громадський діяч. Своїм науковим зростанням Іван Красовський завдячує академіку Іванові Крип'якевичу, який допоміг йому засвоїти "ази" дослідницької праці, скеровував студента до праці над історією та культурою Лемківщини. Бажаємо Івану Дмитровичу ще багато років трудитися на ниві рідного народу, зичимо йому здоров'я і щастя.