Дослідник Придесення (До 80-річчя від народження І. Єдомахи) - Половникова, С.; Ясновська, Л. (Сiверянський літопис, 1999)
До 80-річчя від дня народження І. Єдомахи. Серед краєзнавців Чернігівщини повоєнного часу помітне місце посідає Іван Іванович Єдомаха - історик, археолог, музейний фахівець.