Альтернативні методи оцінки ефективності інвестиційних проєктів на міжнародному ринку - Дергачова, В.В.; Бурий, Є.П. (Економічний вісник Донбасу, 2024)
У статті розглянуто методи оцінки інвестиційних проектів із акцентом на індикаторах фінансової рентабельності, стратегічного розвитку, кадрових змін і впливу на довкілля. Аналізовано перерозподіл навантаження, реструктуризацію обов’язків працівників та значення навчання на новому обладнанні. Підкреслено важливість контролю якості через показники браку та впливу витрат на основні засоби. Виокремлено аналіз інвестиційного впливу на ключову продукцію (power SKU) для реалізації стратегічних планів, що сприяє зниженню ризиків і підвищенню ефективності управління.