Ієрархія весільних чинів Слобожанщини кінця ХІХ – 80‑х років ХХ століття: проблеми трансформації - Маховська, С. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті здійснено спробу проаналізувати зміни, що відбулися в назвах і структурно-функціональних характеристиках весільних чинів на території Слобожанщини в кінці ХІХ – упродовж 80-х років ХХ ст., визначити локальні особливості складу персонажів весілля в досліджуваному регіоні.