Верша: особливості будови та способи лову (причинки до риболовної техніки) - Сіренко, С. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті здійснено спробу визначити будову, види та способи застосування традиційного українського рибальського знаряддя – верші. Проаналізовано причини її належності до браконьєрських (заборонених) снастей.