Дозвілля сільської молоді в містах: соціокультурний контекст - Момот, Т. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті розглядається питання дозвілля сільської молоді в містах. Зокрема, досліджується аспект залежності дозвіллєвої активності від реалій споживацького суспільства та консюмеризму, а також специфіка проведення вільного часу сільськими мігрантами, для яких дозвілля є одним зі способів інкультурації в місті.