Весільна обрядовість бойків Закарпаття на початку ХХІ століття - Леньо, Т. (Народна творчість та етнологія, 2015)
У статті розглянуто весільні обряди бойків Закарпаття на початку ХХІ ст. У цей період у них простежується збереження регіональних / локальних варіантів весілля та його структурних елементів, що побутували у ХХ ст.