Ткацтво - Сидорович, С. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Рукопис зберігається в АНФРФ ІМФЕ (ф. 14-2, од. зб. 246). Це один з розділів "Етнографічного атласу матеріальної культури Української РСР". Текст подано без редакторського втручання.