«Евакуйована колекція» в Кіровоградському обласному художньому музеї - Пономар, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Виставка "Скарби родоводу України", експонована в Кіровоградському обласному художньому музеї у вересні 2015 року, вирізняється з-поміж інших: самобутній вишуканий традиційний одяг Луганської землі — на тлі сітки, а посередині на столі — фото бійця-айдарівця і напис: "Ми обов'язково повернемось!". Тут пульсує минуле й сьогодення. І віра, незламна віра в те, що ніхто не знищить, не зламає нашої духовної скарбниці, нашого доброго роду і те, що з нього росте.