Наукове видання, присвячене календарній обрядовості румунів (рец.: Голант Н. Г. Обряды весенне-летнего цикла в Валахии: очерки традиционной культуры / Н. Г. Голант. – Москва ; Санкт-петербург, 2014. – 223 с.) - Курочкін, О. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Рецензія на книгу: Голант Н. Г. Обряды весенне-летнего цикла в Валахии: очерки традиционной культуры / Н. Г. Голант. – Москва ; Санкт-Петербург, 2014. – 223 с.