Слово про метра - Хай, М. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Науковці Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України щиро поздоровляють славетного етномузиколога, дослідника української музичної регіоналістики, автора численних монографічних праць Анатолія Іваницького з 80-річчям. Зичимо нових творчих звершень на користь української науки, здоров'я та многоліття. З роси та води, дорогий колего!