Народне вбрання українців Поділля в дослідженнях Костя Широцького - Іваневич, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
У статті подається характеристика та наукова оцінка праць подільського історика й етнографа К. Широцького, присвячених вивченню традиційного комплексу вбрання і окремих його елементів другої половини ХІХ – першої половини ХХ ст.