Міжнародна наукова конференція Польського народознавчого товариства «Яке бачення культури в сучасній Європі? Рефлексії, дискусії та перспективи» (21–25 вересня 2016 р., Вроцлав) - Вахніна, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Публікація відображає діяльність Польського народознавчого товариства за останній час, коли в програмі нової міжнародної наукової конференції чітко окреслилася нова проблематика досліджень польських етнологів і фольклористів. Уже сама назва конференції передбачала широке коло учасників та міждисциплінарний підхід до вивчення польської культури, якій належить помітне місце в європейському культурному просторі.