Случайные заметки в области этнографии - Данилевич, В. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Зберігається в Інституті рукопису Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського (ф. ХХІХ, од. зб. 165, 16 арк.).