Виставка «Два майстри» в Сумському обласному художньому музеї ім. Никанора Онацького - Корусь, О. (Народна творчість та етнологія, 2017)
25 січня 2017 року в Сумському обласному художньому музеї ім. Никанора Онацького відкрилася виставка живопису художника-сценографа Юрія Александрочкіна (1937—2008) та кераміста й текстильника, заслуженого художника України Василя Єрмоленка (1937—2015).