"Травневі зустрічі" - Майданська, С. (Народна творчість та етнологія, 2017)
"Травневі зустрічі" - міжнародний фестиваль фортепіанної музики, заснований в Уманській музичній школі. Розповідь автора про історію створення фестивалю, його учасників та враження від атмосфери, в якій він проходив.