Ландшафти пам’яті: з експедиційних досліджень на Приінгуллі - Боса, Л.; Босий, О.; Журавльова, А (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті представлено деякі результати комплексного дослідження кількох населених пунктів Приінгулля, що передбачало збір історико-етнографічної інформації та аналіз основних складових культурного ландшафту краю.