Парадигматична природа фольклору - Грица, С. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті йдеться про динаміку фольклорного процесу, його парадигматичну природу, споріднену з мовою та мовленням, про змінність пісенної / фольклорної парадигми, залежно від локального, регіонального модусу мислення середовища як етнічного коду.