Закономірності впливу ізовалентних заміщень атомів на будову фаз на основі сполук типу AˡˡLn₂Bˡˡˡ₂O₇ - Тітов, Ю.О.; Слободяник, М.С.; Чумак, В.В. (Доповіді НАН України, 2024)
Дослідження виконано за фінансування Міністерства освіти і науки України (№ держреєстрації проєкту 0122U001959).