Давньоукраїнське свято Семена Стовпника в традиційній звичаєво-обрядовій культурі - Стішова, Н. (Народна творчість та етнологія, 2017)
У статті висвітлено традиційні звичаї та обряди давньоукраїнського свята Семена Стовпника як явища духовної культури, відображеного в календарних святах осіннього циклу.